Kumaha carana ngadamel ranjang di Minecraft?

nyieun ranjang di minecraft

Upami anjeun resep kaulinan ieu, anjeun kedah terang yén anjeun tiasa nganggo pager , ku kituna anjeun bisa nyieun ranjang minecraft. Dina hal ieu anjeun kedah nganggo pager kai sareng anjeun bakal ningali yén gaduh pangaweruh anu leres anjeun bakal tiasa ngalakukeunana dina waktos anu singget upami anjeun terang kumaha.

Gagasan tulisan ieu nunjukkeun anjeun kumaha anjeun badé ngadamel ranjang ieu. Hal ieu dihontal ku terang prosedur sareng éta anu kami badé nunjukkeun ka anjeun salajengna.

Prosés nyieun ranjang ngagunakeun pager Minecraft

Lamun hayang nyieun ranjang pikeun kaulinan ieu, anjeun kudu tetep dina pikiran anu sipatna hal dasar, tanpa aranjeunna di dunya Minecraft anjeun moal boga tempat. Salaku mungkin geus nyaho, peuting aya loba monster dina kaulinan anu bisa lurk na Cara anu paling pas pikeun nyalametkeun anjeun nyaéta ngungsi di imah wae, konstruksi sorangan atawa guha.

Gagasanna nyaéta nalika anjeun aya, anjeun nganggo pager Minecraft anu cocog pikeun ngawangun ranjang sareng tempatna di panyumputan ieu. Ku kituna anjeun tiasa bobo damai peuting jeung sajaba ti ngadegkeun titik mangpaat pikeun muncul bisi anjeun tiwas di buruan jeung kudu muncul deui.

Upami anjeun hoyong ngawangun ranjang kalayan leres, anjeun kedah ngalakukeun ieu:

  • Utamana anjeun kudu nempatkeun tilu blok wol di luhur. Ieu téh dipanén tina domba-domba anu geus binasa. Anjeun ogé kedah nganggo 3 kai na ieu téh mana pager Minecraft asalna di, anjeun kudu ngagunakeun hiji kai nanaon handapeun ranjang.
  • Ku ngalakukeun ieu, anjeun bakal nempo yén ranjang bakal diwangun langsung. Mangpaatna nyaéta anjeun tiasa bobo di buruan, ku kituna anjeun tiasa ngalangkungan fase wengi sareng anu paling penting, sakumaha anu kami nyarioskeun ka anjeun di awal, nyaéta anjeun gaduh titik spawn bisi anjeun maot di Minecraft.

Prosés nyieun ranjang di Minecraft

Sesuaikeun ranjang dina Minecraft sareng nempatkeun warna dina éta

Saatos anjeun parantos nganggo pager Minecraft kai pikeun ngadamel ranjang anjeun sareng sumber daya anu sanés sapertos wol, anjeun tiasa ngaropea pikeun katingalina dumasar kana rasa anjeun. Hal pangalusna dina kasus ieu bakal nyieun ranjang dina kelir basajan, hideung, coklat atawa bodas Sareng ieu kusabab domba anu kapanggih di alam liar gaduh wol anu anjeun peryogikeun.

Upami anjeun resep ngaropea ranjang anjeun pikeun ngajantenkeun anjeun langkung saé sareng ngajantenkeun ranjang virtual anjeun langkung saé tibatan ayeuna, aya 13 varian sadia sajaba ti 3 nu geus dipikawanoh, nu warna nu urang disebutkeun dina paragraf saméméhna. Aya rupa-rupa kelir dina minecraft ku kituna anjeun bisa ngalelep blok kai atawa wol jeung dyes béda.

Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun ngan saukur kedah nempatkeun obyék anu dimaksud dina sisi katuhu blok wol, khususna dina meja kerja. Ku cara kieu anjeun tiasa kéngingkeun nada warna anu anjeun pikahoyong.

Nempatkeun ranjang dina Minecraft

Ranjang di Minecraft dianggo sareng dua blok rohangan, nalika anjeun nempatkeunana, suku ranjang ieu bakal berorientasi nurutkeun posisi anjeun. Upami anjeun gaduh dua atanapi langkung ranjang, aranjeunna tiasa ditempatkeun di gigireun masing-masing, ku cara ieu anjeun bakal diidinan gaduh ranjang dua korsi.

Kitu ogé seueur deui blok, ranjang aranjeunna moal bisa disimpen dina hal kawas kaca, és jeung sababaraha blok séjén anu transparan. Upami anjeun nyabut blok anu aya di handapeun ranjang, éta moal pegat, éta ngan ukur ngambang.

Ranjang henteu tiasa disimpen dina cai, aranjeunna tiasa disimpen dina tempat anu garing sareng banjir saatosna, tapi anjeun moal pernah tiasa bobo di jerona. Kabéh ranjang anu 0,56 blok tinggi, ieu hiji piksel leuwih ti jangkungna slab a.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.