Gugus Lelaki: curang sareng jalan pintas pikeun tingkatna

Panutup pituduh Guys Fall

Fall Guys mangrupikeun salah sahiji gim dina waktos ieu, anu parantos parantos tiasa kéngingkeun jutaan pangguna di panjuru dunya. Éta mangrupikeun gim anu ngagaduhan penampilan anu manis sareng polos, tapi nyatana éta mangrupikeun gim anu langkung rumit tibatan anu diarepkeun ku seueur. Kusabab kitu, pikeun tiasa maju di sapanjang éta, diperyogikeun trik-trik anu tangtu, anu mempermudah salamet ngalawan kaayaan gélo sareng 59 pamaén sapertos anjeun.

Warta alus nyaeta aya seueur trik anu tiasa urang anggo dina Fall Guys, hatur nuhun anu urang tiasa tingkatkeun atanapi mendakan jalan pintas anu bakal ngabantosan kami dina prosés ieu. Upami anjeun ngalakukeun léngkah munggaran anjeun dina kaulinan atanapi ngagaduhan masalah anu pasti, éta pasti bakal ngabantosan anjeun dina hal anjeun.

Tips pikeun mumpuni pikeun tingkatan di Jatuh Lelaki

Trik lulus tingkat atanapi buleud di Fall Guys

Dina unggal tingkatan di buruan Naha aya tip atanapi trik anu bakal ngabantuan pisan kami, janten langkung merenah pikeun terangna, janten bakal langkung gampil pikeun urang level up di buruan. Aranjeunna henteu biasana aspék rumit, tapi sababaraha kali urang hilap nuturkeun naséhat atanapi jalan pintas éta, sahingga langkung rumit tibatan kuduna. Sareng urang parantos terang yén urang sadayana hoyong ngahontal makuta final.

Tingkat panto

Dina tingkat ieu sering ngagoda pikeun nyobian maju, tapi ieu mangrupikeun kalepatan, anu bakal ngajadikeun saingan urang meunang. Penting ORA nyandak kalungguhan, Kusabab tungtungna ieu anu bakal langkung nguntungkeun sareng bakal ngijinkeun urang lulus tingkat tanpa aya masalah.

Ku ngantep batur angkat heula, urang tiasa ningali panto mana anu palsu sahingga ngan ukur ngalangkungan anu nyata, tanpa kacilakaan atanapi tunda, janten urang terang sepanjang waktos jalan mana anu urang kedah nuturkeun dina kasus urang.

Tingkat hex

Murag Guys Hexagons

Ieu tingkat dimana anu urang paduli nyobian tetep salami mungkin. Janten, cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta coba luncat tina hiji ka anu sanés, tibatan lumpat ngalangkungan aranjeunna, sabab upami urang nyobaan ngaabisa aranjeunna, urang gaduh kasempetan anu langkung saé pikeun dipiceun. Janten skipping ngabantuan tetep.

Dina tingkat ieu tiasa pikaresepeun yén anjeun ngagaduhan babaturan di buruan, sabab anjeun tiasa ngamangpaatkeun aranjeunna mikir yén anjeun langkung lemah atanapi anjeun ngagaduhan simpati ka aranjeunna, pikeun teras neukteuk aranjeunna sareng ngajantenkeun aranjeunna murag, sahingga ngabalukarkeun éliminasi na di Fall Guys. Kusabab éta tingkat rumit, resorting ka éta teu jauh-dipulut.

Maok buntutna

Tingkat ieu di Fall Guys mangrupikeun urang kedah ati-ati, tapi urang tiasa mendakan langkung gampang ku sababaraha tip atanapi trik saderhana, anu bakal ngamungkinkeun urang ngalirkeunana tanpa gaduh seueur masalah. Disisi lain, éta saé sok milarian tempat anu luhur, sabab ieu bakal ngabantosan urang ngaramal gerakan musuh. Urang tiasa ningali aranjeunna datang sareng kitu, terang kumaha ngantisipasi aranjeunna, kami ngagaduhan kaunggulan tibatan musuh.

Salaku tambahan, anjeun ogé kedah mangpaatkeun halangan naon dina tingkat éta. Ku ngagunakeun éta, urang tiasa nyegah musuh urang tina ngudag kami, janten urang tiasa kaluar tina éta kalayan warna ngalayang, janten upami aranjeunna ngudag anjeun, anggo halangan ieu. Mangrupikeun aspek anu urang hilap nalika maén, tapi éta tiasa masihan urang konci pikeun angkat ka tingkat salajengna di Fall Guys.

Tingkat balap

Dina tingkat ieu kami mendakan jalan pintas anu tiasa urang anggo, sanaos anu penting ngagunakeunana nyaéta ningali heula naon anu dilakukeun pamaén séjén. Kusabab henteu sadayana jalan pintas bakal ngabantosan, tapi sababaraha ogé tiasa ngarugikeun aranjeunna. Ningali kumaha pamaén sanés dina Fall Guys nganggo aranjeunna, urang tiasa diajar ngagunakeun éta nyalira.

Trik penting sanés dina hal ieu éta salawasna ngajalankeun arah panah. Ieu tiasa hartosna yén dina sababaraha kasempetan kami bakal jalan-jalan, tapi éta bakal janten cara anu langkung aman sareng kirang résiko pikeun dileungitkeun dina tingkat ieu. Janten dina jangka panjang éta mangrupikeun hal anu bakal ngabantosan urang meunang.

Tingkat tim

Tingkat tim Gugus Lelaki

Kudu digawé salaku tim di tingkat ieu henteu salawasna hal anu positip, tapi anjeun kedah terang kumaha cara maénkeunana, supados janten juara dina tingkat ieu, anu paling hese pikeun seueur pamaén di Fall Guys. Taktik umum dina hiji tim nyaéta pikeun sadayana nyerang, sahingga ngéléhkeun musuh langkung gancang. Upami ieu dilakukeun, langkung gampang pikeun aranjeunna pikeun nyolong endog atanapi nyetak gol.

Maka, penting yén saurang ngabela, tetep ngabela, pikeun nyegah ieu kajantenan. Kusabab kitu, upami anjeun ningali yén tim anjeun badé nyerang, coba janten jalma anu tetep dina pertahanan, pikeun nyegah tujuan tina nyetak atanapi endog dipaling ti anjeun. Ieu mangrupikeun hal anu sigana atra, tapi éta henteu seueur teuing sareng mangrupikeun kagagalan umum dina tingkat ieu di Fall Guys.

Sajaba ti éta, cobian ulah aya dina tim konéng ku sadayana dina tingkat ieu di Fall Guys. Online mangrupikeun hal anu parantos dipikaterang: aya dina tim konéng hartosna éléh. Ku alatan éta, lamun anjeun nepi kana tim éta, anjeun ampir tiasa nganggap kaleungitan anjeun dina tingkat ieu, janten hal anu bangor. Langkung saé pisan ulah aya anu murag kana alat sapertos kitu.

Tip umum pikeun lolos dina sadaya tingkatan

Gugur Lelaki Kumaha lolos

Henteu ngan ukur kiat pikeun tingkat khusus Gagrag Lelaki. Aya sababaraha tip anu dilarapkeun ka sadaya tingkatan dina gim anu bakal ngabantosan anjeun nalika anjeun maén. Janten ogé merenah pikeun diperhatoskeun, pikeun kamajuan kalayan gancang dina judul ieu sareng tiasa ngaliwat tingkatanana tanpa aya masalah.

Garis bérés

Upami anjeun parantos ngahontal garis finish, tapi anjeun caket dileungitkeun, luncat sareng beuleum aranjeunna tiasa masihan anjeun speed tambahan anu bakal ngabantosan anjeun ngalangkungan garis finish éta sateuacan pangguna sanés. Sanaos penting pikeun anjeun henteu némpél kana taneuh, kusabab badarat dina beuleum lambat teuing.

Kirang hopping

Rame di Fall Guys mangrupikeun hal anu bahaya, kumargi nalika urang aya dina hiji, naluri munggaran urang nyaéta luncat pikeun kaluar tina huru-hara. Sanaos ieu mangrupikeun hal anu henteu merenah, kumargi upami urang luncat tiasa waé urang bouncing ka payuneun kelompok anu nyarios, tapi anu biasa nyaéta urang tungtungna pencét sareng urang badarat di bagian tukang grup. Janten mangrupikeun buang-buang waktu, éta henteu ngabantosan urang pikeun maju atanapi kaluar tina riungan cenah.

Alamat platform

Platform Gugus Gugur

Diving rada langkung laun tibatan ngaji, kacuali dina kasus anu khusus, anu sering dikenal. Kusabab upami anjeun kedah luncat tina jangkungna ageung atanapi tabel puteran, anjeun bakal murag. Janten upami anjeun kedah luncat kana turntables, langkung saé pikeun teuleum sahingga badarat dina pameunteu na, kusabab karakter anjeun bakal gancang gugah. Éta trik saderhana, tapi salah sahiji anu seueur anu teu terang ku pangguna Fall Fall.

Ogé, nalika anjeun mendakan platform di buruan, anjeun kedah teras-terasan angkat ka arah anu bergerak. Sigana atra, tapi seueur pangguna henteu ngalakukeun pamikiran ieu yén aranjeunna bakal langkung gancang ku cara ieu, sabab aya waktos nalika rute anu pang pondokna ngalir ka arah anu sabalikna. Tapi dina hal ieu, langkung gancang pikeun muterkeun sareng platform sahingga dugi ka tujuan. Anjeun badé ngahemat seueur masalah sareng ragrag, nyegah saingan anjeun pikeun menangkeun anjeun.

Niat tina saingan anjeun

Musuh Gagak Guys

Nalika maén Fall Guys, langkung saé nyobian pikeun jauh ti pamaén séjén sabisa-bisa. Sanés ngan ukur pikeun nyingkahan balaréa, sakumaha anu parantos urang sebatkeun sateuacanna, tapi kusabab anjeun moal terang naon maksad lawan anjeun. Mungkin hiji-hijina hal anu dipilarian ku saingan nyaéta nyepakkeun anjeun kaluar tina balapan, maka penting pikeun dijaga jarak anu tangtu, sahingga anjeun tiasa nyingkahan anjeunna ngalakukeun hal ka anjeun.

Mindahkeun kaméra sacara teras-terasan mangrupikeun hal anu ogé bakal ngabantosan anjeun dina gim. Ku ngalakukeun ieu anjeun bakal tiasa ningali dimana saingan anjeun caket di buruan, tiasa nyingkahan aranjeunna atanapi disiapkeun. Anjeun ogé bakal tiasa ningali halangan anu aya di payun, janten anjeun bakal aman sareng anjeun moal ngagaduhan masalah dina karir anjeun.

Di sisi anu sanésna, saé pikeun nonton naon anu dilakukeun ku saingan anjeun di Fall Guys. Aya waktos nalika anjeun henteu terang jalan anu anjeun kedah nuturkeun, tapi upami anjeun ningali saingan anjeun, anjeun bakal ningali naon anu aranjeunna laksanakeun sahingga anjeun tiasa terang jalan mana anu anjeun kedah nuturkeun dina kasus anjeun, supados maju. Éta ogé penting pikeun anjeun milari tim mana anu hiji anu unggul, nalika nyobian nyingkat jarak. Ieu badé ngabantosan anjeun pikeun nangtoskeun stratégi.

Sajaba ti éta, tong sieun nganggo tombol cekelan. Ieu mangrupikeun tindakan anu bakal ngalambatkeun pamaén séjén. Dina waktos-waktos sapertos nalika aranjeunna badé luncat, éta mangrupikeun pilihan anu idéal, sabab éta tiasa masihan kami kaunggulan anu jelas ku ngajantenkeun saingan laun, tapi kami tetep jalan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.