Kumaha cara nempatkeun nami anu teu katingali dina Discord?

ngaran ghaib discord

Discord mangrupikeun platform anu ayeuna dianggo di réa patempatan di dunya sareng, sapertos seueur aplikasi, éta ngagaduhan bagian dimana anjeun tiasa nempatkeun nami sareng poto pikeun profil anjeun. Tapi naha anjeun terang yén aya kamungkinan gaduh a ngaran halimunan di diskor? Upami anjeun henteu terang di dieu kami masihan anjeun inpormasi.

Panginten dina sababaraha waktos anjeun tiasa ningali jalma sanés anu gaduh nami pangguna atanapi gambar profil anu teu katingali sareng anjeun heran kumaha éta tiasa dilakukeun. Ku sabab éta, kami bakal masihan anjeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun supados nami anjeun teu katingali dina Discord.

Kumaha cara nempatkeun nami Discord anu teu katingali dina PC atanapi Wéb?

Upami anjeun nganggo Discord sareng PC atanapi dina platform wéb, Anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu anu kami bakal nunjukkeun ka anjeun di handap ieu:

  1. Anjeun kedah ngalebetkeun platform Discord sareng lebet.
  2. Lajeng, dina layar utama Anjeun kudu néangan gambar nut nu ngidinan Anjeun pikeun ngasupkeun setelan. Kieu kumaha.

  1. Muka setélan nembongkeun bagian nu nyebutkeun Akun kuring. Aya anjeun kedah milarian pilihan édit nu lokasina katuhu gigireun ngaran pamaké.

login ka discord

  1. Dina ngaran pamaké anjeun, anjeun kudu nempatkeun karakter ieu [ ] nempatkeun sandi anjeun sarta pencét Siap.
    • Anjeun kedah émut yén karakter nyarios bakal kosong, tapi ngan dina platform desktop Discord, teu katingali dina situs wéb atanapi aplikasi pikeun smartphone.
    • Dina internét aya karakter anu sanés, tapi ayeuna aranjeunna henteu tiasa dianggo dina waktos nempatkeun nami anu teu katingali dina Discord.

  1. Dina waktu ngalakukeun nu teu bisa ningali karakter husus Anjeun pasted, tapi gantina nembongkeun kotak kosong.
  2. Ku cara kitu, ngaran anjeun bakal teu katingali dina salah sahiji server pangguna Discord.

Discord mangrupikeun aplikasi anu seueur fitur sareng salah sahijina nyaéta tambahkeun musik, janten upami anjeun hoyong ngalakukeun éta, penting yén anjeun terang 5 bot musik pangalusna pikeun Discord.

Kumaha cara nempatkeun nami Discord anu teu katingali dina iPhone atanapi ios?

Upami anjeun nganggo Platform Discord dina iPhone, prosés nempatkeun ngaran anjeun halimunan Discord téh saeutik béda. Jang ngalampahkeun ieu anjeun kudu ngalakukeun di handap:

  1. Anjeun kedah muka aplikasi dina iPhone anjeun sareng log asup kalawan ngaran pamaké sarta sandi anjeun.
  2. Di kénca luhur nyaéta ikon. langkung seueur pilihan dimana anjeun kedah pencét.
  3. Dina ménu anu muka, ikon 3 titik ditingalikeun di pojok kanan luhur, anjeun kedah pencét éta.
  4. Teras anjeun kedah pencét pilihan Ngarobih nami pangguna o Ganti Nickname.
  5. Dimana ngaran indit anjeun kudu nempelkeun karakter ieu ˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞ (tilde) tanpa nempatkeun spasi nanaon.

ngaran halimunan discord on iphone

Kumaha cara nempatkeun nami Discord anu teu katingali dina Android?

Upami anjeun nganggo Discord dina alat Android, anjeun kedah ngalakukeun ieu:

  1. Asup ka aplikasi Discord tina Android Anjeun.
  2. Panggihan tombol langkung seueur pilihan nu aya di wewengkon kénca luhur.
  3. Pilih pilihan Robah Ngaran pamaké atawa nickname.
  4. Tempat dina kotak ngaran karakter ˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞˞ (tilde) tanpa nempatkeun spasi nanaon.
  5. Réngsé, anjeun geus boga ngaran halimunan Discord.

nempatkeun discord ngaran halimunan dina android


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.