Trik pikeun kéngingkeun artos gratis di GTA 5 / Pasar saham perusahaan rival

GTA V

Pamaén hayang pisan meunang trik pikeun meunangkeun duit bébas dina GTA 5Hanjakal dina judul ieu urang teu boga konci pikeun nyieun duit instan, teu saperti San Andreas. Sanajan urang bisa meunang duit ngaliwatan tugas gampang jeung ganjaran badag. Ganjaran ieu bisa rupa-rupa jumlah gumantung kana pajeulitna misi jeung durasi na, sanajan ieu biasana rada gancang. Éta kabéh senang jeung sababaraha tiasa pisan mahiwal.

Grand Theft Auto 5 diposisikan salaku judul anu ngarobihkeun genre dunya kabuka, nyandak éta ka luhur. Ieu bisa jadi kaulinan anu ditandaan a saméméh jeung sanggeus dina ngembangkeun dunya kabuka. GTA 5 netepkeun bar anu luhur pisan pikeun kaulinan anu bakal datang tina jinis ieu, bahkan pikeun GTA 6. Rockstar Games parantos kéngingkeun kauntungan anu ageung tina judul ieu sareng versi onlinena dilongok ku jutaan pangguna.

GTA 5 nyaéta dunya éksténsif dimana urang bisa ngamekarkeun pinuh ku nyieun kaputusan unik. Gagasan ieu dina bagian tina pamekar mantuan mikat pamaké kabetot dina téma video game béda. Leres yén pikeun senang dina kagiatan naon waé urang kedah gaduh artos. Dina panungtungan ieu judul urang teu boga kamungkinan ngagunakeun kode pikeun meunangkeun duit gampang, hal anu fans geus greatly regretted.

Kode curang teu aya, tapi duit dina video game ieu ngalir kawas cai sarta di dieu kami pikeun ngamangpaatkeun kaunggulan ieu. Kusabab penyuluhan kaulinan ieu, kasempetan pikeun ménta jumlah badag duit teu saeutik tur kalawan kagiatan pisan senang. Cara pikeun meunangkeun duit di GTA 5 beda-beda ti tara GTA Online na, jadi urang kudu tumut kana akun dimana urang butuh dana.

Hayu urang tingali naon trik pangalusna pikeun meunangkeun duit gampang dina mode carita GTA 5:

treuk Armored

gta 5 treuk Armored

Cara ieu kéngingkeun artos gratis henteu sah, Sanajan éta duit gampang jeung anjeun meunang sababaraha sarébu dollar. treuk Armored bisa kapanggih di wewengkon béda tina peta GTA 5. Cara pangalusna pikeun ménta ganjaran ieu ngaliwatan bom caket, hiji nu urang lengket tukangeun treuk cukup pikeun muka panto.

Urang ngan ukur ngahutang Ngajalankeun sabudeureun nepi ka salah sahiji ieu mucunghul gancang meunang loot. Urang ngan kedah ati-ati ngeunaan kasalametan kendaraan ieu pikeun nyegah kajadian anu teu pikaresepeun.

Papanggihan acak

euweuh lalulintas gta san andreas cheats

Unggal GTA 5 protagonis bisa manggihan hiji Papanggihan acak, unik keur unggal sahijina. Trevor, Michael jeung Franklin bisa papanggih ampir 60 tina encounters ieu, dimana anjeun bakal manggihan hal anyar pikeun manggihan ensureing misi gancang. Papanggihan misterius ieu datang kalawan duit gampang tur juicy. Henteu disarankeun pikeun sono misi ieu, sabab kamungkinan urang moal ningali deui.

Investasi di pasar saham (Ngamanipulasi pasar sareng perusahaan saingan)

gta-san-andreas-rahasia-endog-paskah-mitos_e47x

Investasi di pasar saham bisa ngakibatkeun urang nyieun untung atawa leungit sagalana, kawas dina kahirupan nyata. Tapi kumaha lamun aya cara pikeun nyieun untung aman? Enya, urang bisa ngarobah pasar pikeun investasi jeung skyrocket harga saham. Jang ngalampahkeun kitu, urang kudu boga pangaweruh ngeunaan pausahaan rival dina judul ieu na nyerang musuh pausahaan urang.

Salaku conto, upami urang hoyong investasi di bank, urang kedah émut yén bank nyaéta MazeBank sareng Bank Liberty.

  1. Urang meuli saham di, contona, MazeBank.
  2. Urang ngarampog salah sahiji bank dikawasa ku Bank of Liberty.
  3. Saham urang naek.

Sanajan ieu teu hijina metoda, urang bisa nurunkeun nilai hiji pausahaan, meuli lajeng nyerang rival na sangkan naek deui.

pausahaan rival

Ieu sababaraha perusahaan saingan dina kaulinan ieu:

  • Bilkington - Pél dollar
  • Burgershot - Up-An-Atom
  • Clucking Bell - TacoBomb
  • Kacang Cool - Mesin Kacang
  • ECola - Raine
  • FlyUS - AirEmu
  • GoPostal - PostOP
  • Pisswasser - Logger
  • RadioLosSantos - WorldwideFM
  • Redwood - Debonaire
  • Meuncit, Meuncit & Meuncit - Bullhead

Tungtungna, hal anu penting pikeun dicatet yén urang bisa ngagunakeun métode ieu leuwih éféktif nalika ngalakukeun misi Lester urang. Karakter ieu tugas kami kalawan 5 misi nu patali jeung pasar saham sareng urang tiasa ngamangpaatkeun kaayaan ieu.

Manggihan collectibles

trik ngutruk gancang

Sakuliah peta, pamaén bakal boga kasempetan pikeun manggihan sababaraha collectibles. Aya kira-kira 50 obyék ieu, ti bagéan kapal angkasa atanapi kapal selam. Unggal barang ieu bakal ngajamin kami ganjaran unik tur paling nawiskeun jumlah badag duit, utamana bungkusan disumputkeun.

Duit teu hijina hal urang bisa ménta, objék ieu bakal nulungan urang ngalengkepan kaulinan 100%.

Balikkeun sapédah

sapédah gta

Kalawan Franklin urang bisa ménta ganjaran juicy ku ngalengkepan salah sahiji misi pangbasajanna di buruan. Leumpang di deukeut imah karakter ieu bakal muncul misi kalayan simbol biru, ieu téh ngeunaan budak lalaki leungit sapédah na. Lamun urang ngalengkepan tugas basajan ieu, Budak éta bakal ngirim pesen ka kami yén anjeunna janten jutawan sareng bakal masihan anjeun saham $ 10.. Coba ngajual saham gancang-gancang pikeun nyegah turunna nilai.

Penjualan mobil

mobil video kaulinan

Misi sorangan henteu nawiskeun seueur artos, janten urang kedah nyandak jalan pintas sapertos investasi di pasar saham, ngarampog bank, umumna sadayana haram. Di sakuliling Los Santos urang tiasa mendakan mobil anu tiasa dijual sababaraha rébu pérak. Urang ngan kudu mastikeun yén maranéhna anjog aman di bengkel Santos Adat istiadat.

Meuli usaha

meuli usaha

Dina Grand Theft Auto 5 urang tiasa ngalaksanakeun seueur kagiatan ilegal, tapi urang ogé tiasa kéngingkeun artos sacara sah. Meuli bisnis, contona, ngamungkinkeun urang pikeun ménta kauntungan jangka panjang sacara sah sareng pasif..

Ngagunakeun métode ieu urang bisa ménta cukup duit pikeun dompét urang tumuwuh sarta henteu gumantung kana ngalakukeun sakumaha urang mangga. Ieu mangrupikeun cara pikeun nyandak kauntungan, tapi sanés ngan ukur anu urang tiasa mendakan. Lamun urang ngajajah spasi badag ieu Los Santos, urang bakal manggihan deui ieu. Urang bisa ngulang angka nu gede ngarupakeun misi ieu pikeun ménta kauntungan sarua.

Sareng éta sadayana pikeun dinten ayeuna, hayu atuh terang dina koméntar naon trik anu anjeun terang pikeun ngadamel artos di GTA 5.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.