Manggihan Genshin Dampak Harta Hoarder Badge

Lencana penimbun harta karun Genshin Dampak

El treasure hoarder dampak genshin éta salah sahiji musuh nu bakal boga bari anjeun maén. Anjeun kedah kéngingkeun lencana pikeun tiasa maju sareng karakter ieu janten halangan nyata, anjeunna sanés musuh anu teu mungkin pikeun dielehkeun, tapi anjeun kedah nungkulan anjeunna pikeun ngahontal tujuan.

Dina tulisan ieu anjeun bakal terang sadayana ngeunaan hoarder ieu, wajib anjeun mendakanana sabab éta hiji-hijina jalan anu mungkin meunang lencana kunaon anjeun peryogi. Entong hariwang yén di dieu anjeun bakal diajar mendakanana sareng tangtosna ku pangaweruh anjeun bakal tiasa maju dina pertandingan ieu sareng ngabéréskeunana upami anjeun tetep.

Milarian Lencana Penimbun Harta Karun Genshin Dampak

Lencana ieu mangrupikeun bahan anu penting dina kaulinan ieu, aranjeunna ogé mangrupikeun salah sahiji seueur hal anu turun tina mobs biasa anu dilaksanakeun dina Teyvat. Kaulinan ieu ngan méré Anjeun hint leutik ngeunaan mobs, tapi teu masihan anjeun informasi pasti ngeunaan sagala tempat nu tiasa pariksa keur diri.

Ku sabab kitu anjeun kedah diajar mendakan lencana, harta karun ieu bahan anu pohara penting jeung anjeun kudu neangan aranjeunna sabab disebutkeun anjeun bakal salawasna tetep dina tingkat sarua, kawas meunang protogems na primogems haratis. Seueur karakter dina kaulinan ieu ngabutuhkeun lencana ieu pikeun maju, kalebet Kaeya, Bennet, sareng Beidou.

Lajeng aya karakter séjén kawas xinyan contona maranéhanana ogé merlukeun Genshim Dampak Harta Hoarder Badges. Upami anjeun ngarencanakeun pikeun naékkeun salah sahiji karakter anjeun, éta hadé pikeun difokuskeun pertanian Lencana Penimbun Harta.

Pikeun ngahasilkeun badges ieu anjeun kedah ngalakukeun ieu:

Loba badges ieu turun tina hoards harta karun nu aya di Liyue jeung di Mondstadt. Ieu mangrupikeun jalma-jalma anu siga bandit, anjeun bakal gampang ngadeteksi aranjeunna sabab ngagem topéng, aya seueur tempat dimana anjeun tiasa mendakanana ku kituna anjeun moal gaduh kasulitan utama pikeun éta.

tempat ieu bisa dibenerkeun dina peta kaulinan, anjeun bisa ngahasilkeun aranjeunna sababaraha kali saminggu upami anjeun hoyong bahan pikeun disimpen. Sumuhun Anjeun gaduh rencana pikeun level salah sahiji karakter anu ngagunakeun éta, Anjeun kudu tani saloba lencana hoarder harta di dampak genshin anjeun tiasa.

Naon anu anjeun kedah laksanakeun upami anjeun nampi harta karun

Upami anjeun mendakan penimbun harta karun dampak genshin anjeun henteu kedah ragu pikeun nyerang anjeunna sareng ieu kusabab dua alesan: Anu kahiji nyaéta anjeunna badé narékahan pikeun nyerang anjeun sareng ngaleungitkeun anjeun, alesan séjén nyaéta yén anjeun peryogi lencana pikeun tiasa tani sareng gaduh anu sanés. Inget yen pikeun ngangkat karakter aranjeunna diperlukeun, jadi dimana anjeun ningali hiji hoarder anjeun kudu ngalawan anjeunna.

Hal anu kami tiasa nyarankeun nyaéta anjeun nyerang panyumput harta karun dina grup, upami anjeun henteu ngalakukeun éta mungkin waé ieu. Kuring ngéléhkeun anjeun dina tempur gampang iwal mun geus tingkat luhur, tapi bari anjeun tingkat low anjeun bakal boga loba gangguan pikeun ngelehkeun. Janten anjeun ogé tiasa diajar pituduh ngeunaan salapan pilar perdamaian di Genshin Impact.

Kumaha ngagunakeun lencana?

Upami anjeun nganggo Kaeya, Anjeun kudu ngagabungkeun bahan ieu:

  • Hush Lilly.
  • Sliver of Jade Shivada.
  • Harta Hoarder Badge.

Upami anjeun badé nganggo Bennet anjeun peryogi bahan ieu:

  • Aster kabayang angin.
  • Sliver of Agate Agnidus.
  • Harta Hoarder Badge.

Harta Hoarder Genshin Dampak

ngagunakeun pikeun Beidou anjeun peryogi ieu:

  • Jade noctilucuous.
  • Vajrada Amethyst Sliver.
  • Harta Hoarder Badge.

Upami anjeun badé nganggo xinyan Anjeun peryogi bahan ieu:

  • jukut Violet.
  • Sliver of Agate Agnidus.
  • Harta Hoarder Badge.

Kalawan salah sahiji karakter ieu nu geus ngatur pikeun mibanda bahan ieu sarta ngagabungkeun aranjeunna, anjeun bakal boga kamungkinan ngagunakeun lencana anu leres. Ku cara eta anjeun bakal gancang naek di buruan jeung anjeun bakal nempo yén dampak genshin hoarder harta bisa gampang dielehkeun, inget yen Anjeun bakal salawasna kudu nyanghareupan hiji sapanjang buruan, jadi anjeun kudu nyiapkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.