Pituduh Jahat 3 Nyicingan Deui

Warga Nyicingan 3 Gancang

Warga Nyicingan 3 Gancang mangrupikeun gim anu pang anyarna dina saga populér ieu, dirilis April ieu. Kaulinan anyar ieu utamina museurkeun kana Kabur Jill Valentine ti Raccoon City. Kaulinan anu ku kami bakal dicarioskeun ku anjeun sadayana, sahingga anjeun bakal tiasa maju dina cara anu pangsaéna nalika anjeun maén, salian ti terang sadayana ngeunaan éta.

Ngantosan angsuran énggal ieu luar biasa, sareng sigana henteu nguciwakeun. Jahat Penduduk 3 Ngabereskeun deui ngajaga seueur unsur anu sami sareng dua pangiriman sateuacanna. Maka, upami anjeun parantos maénkeun éta, judul anyar ieu moal rumit teuing sareng anjeun bakal tiasa ngalih tanpa seueur masalah.

Nyicingan Jahat 3 Carita Ulang

Resident Evil 3 Remake Story

Jill Valentine mendakan dirina kajebak di Raccon City, dina carita anu dimimitian di susun protagonis sorangan. Kusabab teu aman di daérah éta, éta bakal mimiti ngiringan kota sareng sekitarna. Urang bade ngalih ngalangkungan daérah anu béda-béda, masing-masing ku bahaya nyalira. Ieu anu kedah urang terang ngeunaan unggal daérah:

  • Kab kalér: Daérah tempat apartemen Jill henteu aman deui sareng anjeun kedah kaluar ti sana waé gancang-gancang.
  • Pusat: di jalan-jalan utama Kota Raccon aya gardu anu ngamungkinkeun pikeun ngamimitian subway kota teras ngalih.
  • Solokan sareng daérah anu nuju diwangun: Jill milarian deui ka permukaan sareng kanggo ieu anjeunna kedah jalan ngalangkungan gedong dina konstruksi, dimana aya seueur obyék anu kedah diperhatoskeun.
  • Kantor pulisi: gedong mangrupikeun tempat anu jahat sareng bahaya, tapi deui, mangrupikeun tempat dimana urang tiasa kéngingkeun objék anu tiasa dianggo.
  • Terowongan Metro sareng jam pasagi: Daérah anu pinuh ku musuh sareng bahaya, dimana anjeun kedah nganggo senjata sareng strategi anu hadé pikeun kaluar hirup.
  • Rumah Sakit: Carlos sareng Jill mangrupikeun protagonis di rumah sakit, sanaos kabutuhan deui pikeun kaluar tina éta hirup.
  • SAYANG 2: Waktos pikeun ngeureunkeun operasi Payung di kota.

Pakarang, anu mana anu anjeun kedah anggo?

Residen Jahat 3 Ngadamel deui senjata

Pakarang mangrupikeun aspek penting dina Resident Evil 3 Remake, Kusabab aranjeunna anu ngamungkinkeun kami bérés sareng musuh anu urang pendakan di jalan, henteu ngan ukur ku seueur zombie di buruan. Ku alatan éta, alus pikeun terang naon senjata aya sareng naon anu bakal urang pendakan, terang mana anu ngagaduhan hubungan khusus.

  • Pestol G19: Péstol standar anu urang kéngingkeun sacara otomatis. Sababaraha nembak biasana ngabunuh zombie.
  • Péso salamet: Pakarang sanés anu urang kéngingkeun sacara standar sareng urang henteu kedah nganggap enteng, sabab tiasa gampang maéhan musuh.
  • M3 bedil: Sadia tina Kite Bros Railway di tengah. Pakarang anu épéktip dina jarak anu pondok sareng zombie, kalayan sakali nembak anjeun parantos réngsé.
  • Peluncur granat MGL: Éta tiasa dipendakan di kamar anu aman di tukangeun Gamma Sewer anu munggaran, sanaos ogé aya di kamar anu aman tina Terowongan Metro. Salah sahiji pakarang anu paling épéktip pikeun ngeureunkeun atanapi ngarengsekeun musuh, ngajantenkeun pilihan anu hadé.
  • G18 Pistol (Modél burst): Éta diala di kamar anu aman di bagian rumah sakit sareng Jill. Éta némbak tilu pélor tibatan hiji sareng éta tiasa dianggo pisan pikeun éta.
  • Kilat Kilat .44 AE (Magnum): Éta diala di rumah sakit, dina carita Jill. Pakarang anu épéktip anu sanés, anu tiasa dianggo kalayan saé sareng masihan kinerja anu cekap pikeun merangan musuh.
  • Péso merangan: Pakarang Carlos.
  • Bedil narajang CQBR: Bedil serangan pinuh otomatis, anu henteu stabil teuing, tapi anu ngamungkinkeun urang tiasa réngsé kalayan musuh kalayan gampang.

Musuh, sagala rupa-rupa

Nyicingan Jahat 3 Ngahasilkeun Hunter Gamma

Nalika urang kamajuan dina Resident Evil 3 Remake urang tepang sagala rupa musuh. Seueur diantara aranjeunna parantos has dina saga ieu, tapi alus pikeun terang naon anu urang ngarepkeun dina hal ieu dina kaulinan, pikeun terang naon anu dianggo senjata, contona, nalika urang nyanghareupan éta.

  • Zombi: Musuh klasik, aranjeunna aya dimana-mana. Aya waktos anu langkung saé dijauhkeun ti batan gelut, utamina upami seueur.
  • Anjing zombie: Éta gancang, sanaos sababaraha nembak kami réngsé kalayan aranjeunna. Aranjeunna kaluar sakedik.
  • Solokan Deimos: Musuh ageung dina bentuk lancah, tapi ku sababaraha nembak urang tiasa bérés gampang.
  • Parasit Ne-α: Musuh kalayan bentuk anu panasaran, tapi salah sahiji anu urang tungtungna lamun pencét anjeunna antara "rahang."
  • Hunter Gamma: Éta ngagaduhan sungut ageung, anu tiasa néwak anjeun, tapi éta ogé kumaha urang tiasa maéhan éta. Némbak, granat, jst.
  • penjilat: Aranjeunna buta sareng upami anjeun milampah, éta moal ngadeteksi anjeun, utamina upami anjeun rada jauh. Aranjeunna ngalih di mana waé, tapi anjeun tiasa nyabak kana uteuk sareng maéhan aranjeunna ku cara kieu.
  • Hunter Béta: Gancang, nepi ka tiwasna sareng ku cakar kénca bahaya anu urang kedah perhatoskeun. Dahieunna mangrupikeun titik anu lemah, janten urang kedah nyerang di ditu.
  • Sirah pucuk: Zombie anu hirup deui, tapi teu ngagaduhan bahaya deui tibatan zombie normal.

Puzzles, pitunjuk pikeun kéngingkeun

Warga Nyicingan 3 Gancang Ninggalkeun urang sareng runtuyan teka-teki anu kedah urang direngsekeun. Dina kaseueuran kasus, diperyogikeun pikeun mendakan atanapi mendakan obyék sareng ieu ngamungkinkeun pikeun méréskeunana, janten anjeun moal ngagaduhan seueur masalah. Anjeun kedah ati-ati sareng milarian ogé dina rohangan anu aya. Puzzles ieu langkung penting tibatan anu dipikirkeun ku seueur.

Ieu henteu nyéépkeun waktos, sabab dina dada atanapi brankas biasana aya objék anu bakal ngabantosan urang Di buruan, sababaraha kali pakarang anu urang engké tiasa éléh musuh anu datang ka urang. Janten pantes masihan sababaraha waktos sareng perhatian pikeun ngarengsekeun puzzles ieu dina Resident Evil 3 Remake.

Dodge sagalana anjeun tiasa

Warga Nyicingan 3 Gancang

Resident Evil 3 Remake parantos ngenalkeun kabaruan anu dipikaresep, naon anu sampurna atanapi ngajauhan. Mangrupikeun gerakan mendasar pikeun salamet dina kaayaan anu rumit, sapertos nalika urang henteu tiasa ngalawan langsung atanapi seueur teuing musuh. Léngkah ieu ngamungkinkeun anjeun nyingkahan zombie, ngarah moal nginféksi kami, sareng éta masihan kami kauntungan anu tangtu. Éta ogé tiasa manpaat dina merangan, sahingga urang mendakan sudut atanapi posisi anu hadé pikeun diserang.

Pikeun tiasa ngalaksanakeunana, anjeun kedah pencét tombol kasapuluh sadetik sateuacan serangan musuh anjeun dugi ka anjeun. Tombol ieu kedah janten anu parantos anjeun pasihkeun pikeun nyingkahan atanapi tombol anu anjeun anggo pikeun tujuan. Gumantung kana monster, anjeun bakal kedah ngarobih momen anu anjeun anggo ieu. Zombi sering ngagorowok nalika aranjeunna nyerang anjeun, janten ieu nunjukkeun yén parantos waktuna nganggo langkah ieu.

Jawaban na geuwat, sabab Jill biasana ngalakukeun kartéri sareng upami anjeun nyandak senjata api, anjeun badé langsung udag dina sirah sareng kéngingkeun némbak gancang. Ogé upami anjeun nganggo senjata sanés sapertos péso atanapi peluncur granat, serangan ieu ka musuh anjeun bakal langkung gancang. Karuksakan anu anjeun tiasa lakukeun pikeun aranjeunna langkung ageung sareng dina sababaraha kasus anjeun bakal tungtungna. Janten penting pikeun terang iraha nganggo dodge ieu dina Resident Evil 3 Remake, sabab éta bakal ngabantuan pisan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.