Terakhir Urang 2 Pitunjuk

The Last of Us 2

The Last of Us 2 mangrupikeun gim anu pang anyarna, anu nembé resmi diluncurkeun. Sanaos mangrupikeun judul anu diarep-arep pisan ku pangguna di panjuru dunya. Kamungkinan anjeun seueur anu parantos ngamimitian maénkeun judul anyar ieu dina franchise, kusabab ngantosanna parantos lami pikeun seueur.

Durasi game berkisar antara 25 dugi 30 jam total. Maka kami tinggalkeun anjeun kalayan pituduh anu lengkep pikeun The Last of Us 2. Janten upami anjeun parantos ngamimitian maénkeunana, anjeun bakal tiasa ngamanfaatkeun gim ieu sareng terang cara anu pangsaéna pikeun ngalirkeunnana.

Bab Anu Terakhir Urang 2

The Last of Us 2

Dina angsuran anyar ieu, Carita Ellie dimimitian di Jackson. Sanaon gimna bakal nyandak urang jauh teuing di luar tempat ieu, hal anu dilakukeun ngalangkungan sababaraha épisode, salapan jumlahna. Masing-masing bab dibagi deui kana sababaraha bagian, sahingga babagian ieu janten langkung rumit. Sanaos saé terang naon bab anu aya, sahingga urang terang wirahma anu urang maénkeun nalika maén:

  • Prolog sareng bab 1 di Jackson: Petualangan dimimitian di dieu. Kami dibéré perkenalan pondok pikeun carita teras urang mimitian nyiapkeun karakterna, diajar kamampuan munggaran anu urang sayogi pikeun anjeunna.
  • Bab 2 (Dinten Seattle 1): Dina hal ieu kami dugi ka Seattle, dimana Ellie ngagaduhan tujuan anu jelas, sanaos sababaraha pitunjuk, janten kami bakal ngalih sakedik demi sakedik kanggo nampi éta.
  • Seattle, dinten 2 (Bab 3): Kami mendakan masalah anu mimiti anu bakal ngajauhan urang tina ngarengsekeun misi.
  • Bab 4: Seattle, Dinten 3: Ayeuna urang ngagaduhan pitunjuk, anu bakal ngabantosan urang pikeun ngarengsekeun misi anu ditunda di Seattle.
  • surah 5: Taman: Kami nyanghareupan jalan tol alit, anu ngamungkinkeun kami pendak sareng jalma anu pikaresepeun pisan.
  • Seattle, dinten 1 (Bab 6): Episode dimana urang mimiti ningali yén teu aya anu sigana.
  • Bab 7: Seattle, Dinten 2: Dina épisode ieu urang diajar langkung seueur ngeunaan dunya anu saéna, anu persiapan anu saé.
  • Bab 8: Seattle, Dinten 3: Hasil anu teu disangka-sangka anu urang sumping saatos sababaraha acara, ogé teu disangka-sangka.
  • Santa Barbara (Bab 9): Urang gaduh hiji misi kanggo direngsekeun upami urang hoyong tiasa ngarengsekeun pertandingan.

pakarang

Panungtung Us 2 pakarang

Pakarang mangrupikeun aspek anu penting pisan dina The Last of Us 2. Ku alatan éta, anjeun kedah terang seueur aspek ngeunaan éta, supados urang tiasa siap nalika urang maénkeun. Aya sababaraha senjata anu urang peroleh dina dasar wajib, Tapi urang kedah milari seueur anu sanés sapanjang perjalanan anu urang laksanakeun.

  • Péstol semi-otomatis- Pistol umum sareng dasar, anu urang gaduh ti mimiti dina The Last of Us 2.
  • Aduk- Pakarang anu kuat pisan sareng matak ngabahayakeun, sanaos lambat dimuat.
  • Bélt-aksi bedil- Bedil moro anu kuat pikeun némbak target ku némbak tunggal.
  • Péstol shotgun: Pakarang anu kuat anu ngancurkeun musuh naon waé.
  • Gandewa: Jempé sareng matak ngabahayakeun, salian ti éta, aya kasus-kasus anu urang tiasa kéngingkeun panah na.
  • Panah: Pakarang moro anu matak ngabahayakeun sareng ogé ngamungkinkeun panah tiasa dicandak sering.
  • Pistol submachine dibungkem: Gancang pisan sareng sepi. Teu aya anu bakal aya bewara yén anjeun parantos nganggona.
  • Shotgun laras ganda: Senjata anu kuat sareng gampang pikeun nanganan.
  • Flamethrower: Pisan mematikan sareng cara gancang pikeun méréskeun musuh dina Terakhir Kami 2.
  • Pestol militér: Salah sahiji pakarang anu paling akurat anu tiasa urang mendakan.
  • Moro péstol: Ngan ukur ngan ukur ngan ukur ngan ukur hiji pelor, tapi éta ampuh sareng kuat pikeun ngabunuh musuh.
  • Révolver 38: Éta mangrupikeun senjata anu lemah, tapi dina sababaraha kasus éta tiasa manpaat.
  • Dipotong: Éta ngagaduhan dua mariem, anu bakal maéhan musuh naon waé.

Kumaha ningkatkeun senjata

Ampir sadaya senjata anu urang anggo dina The Last of Us 2 ngadukung perbaikan, anu masihan seueur kamungkinan, sabab aya senjata anu tiasa urang janten anu bakal langkung épéktip sareng bisa nepi ka tiwas ku cara kieu. Janten pikeun pangguna di buruan éta mangrupikeun hal anu kedah diperhatoskeun, supados ngagaduhan senjata anu langkung saé, anu bakal salawasna janten pitulung pikeun urang.

Dina raraga nerapkeun paningkatan atanapi kustomisasi ieu kana senjata, urang kedah milarian sareng buka méja damel. Hanjakalna, henteu seueur teuing anu sumebar di buruan, janten urang kedah milarian aranjeunna pikeun ngagunakeunana. Unggal pakarang gaduh sababaraha pembaruan anu béda, janten teu aya anu tiasa urang terapkeun sacara universal.

Salaku tambahan, urang kedah émut yén unggal pamutahiran anu urang hoyong tambahkeun kana senjata dina The Last of Us 2 bakal ngirangan kami bagian-bagian anu tangtu, bagian-bagian diperyogikeun pikeun ngenalkeun paningkatan éta. Bagéanna tiasa didapet salaku sumber daya sanés dina kaulinan, kumargi urang mendakanana di tempat sapertos bengkel atanapi tempat pembuangan sampah, sanaos aranjeunna leres-leres tiasa kamana waé.

Kumaha mendakan artboard dina Terakhir Urang 2

Terakhir ti Kami 2 artboard

Dina sadaya bab Terakhir Urang 2 hayu urang milarian méja damel, sahenteuna hiji. Janten upami urang hoyong ningkatkeun senjata naon waé, urang henteu kedah ngagaduhan masalah. Anu kedah urang lakukeun nyaéta milarian méja kerja anu ceuk, hal anu henteu gampang gampang. Kabeneran, urang tiasa mendakan aranjeunna di lokasi ieu:

  • Jackson: Méja damel di toko buku.
  • Dinten Seattle 1:
    • Jalan kalima di Centro.
    • Bengkel pompa bensin sareng gim di Capitol Hill.
    • Kamar alat dina torowongan.
  • Dinten Seattle 2:
    • Rosemont sareng garasi di Hillcrest.
    • Wangunan tertutup sareng apoték di Serafitas.
  • Dinten Seattle 3:
    • Pusat konvénsi sareng toko di Camino al Akuarium.
    • Walungan sareng rekreasi di Kota Banjir.
  • Santa Bárbara:
    • Mansion di Pedalaman.
    • Bengkel Patio di El Complejo.

Koléksi

Dina The Last of Us 2 kami mendakan langkung ti 280 koleksi. Sajumlah ageung, sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun. Aya sababaraha jinis anu bénten-bénten, anu saé dipikanyaho, ngagaduhan sahenteuna sababaraha kategori dina sirah kami, anu tiasa dianggo nalika milarian atanapi mendakan objék ieu di buruan.

  • Artefak: dokumén, serat, objék anéh sacara umum.
  • Kartu koléktip- Dek khusus karakter buku komik.
  • Éntri jurnal: Kumpulan éntri diari Éliél.
  • Méja damel: Éta nunjukkeun lokasi tempat dimana anjeun tiasa ningkatkeun senjata.
  • Koin: Koin nagara-nagara béda.
  • Brankas: brankas sareng sumber daya sareng objék berharga anu sanés.
  • Buku petunjuk latihan: Ieu mangrupikeun buku anu anjeun peryogi pikeun muka konci katerampilan anyar.

kaahlian

Terakhir Us 2 kaahlian

Dina Terakhir Urang 2 kami mendakan sistem katerampilan anu rada khusus. Kusabab éta mangrupikeun sistem tangkal katerampilan, dimana urang bakal tiasa muka konci pamutahiran dina Modeu Ngadangukeun atanapi ngadamel obyek, contona. Aya sababaraha sababaraha katerampilan anu tiasa urang anggo sareng tangtosna urang tiasa muka konci dina gim, janten panginten langkung merenah pikeun terang sadayana:

  • Kaahlian salamet: kaparigelan dasar pikeun salamet dina lingkungan anu keras.
  • Kaahlian manufaktur: ngamungkinkeun anjeun ngadamel barang anyar atanapi ningkat.
  • Kaahlian siluman: ngamungkinkeun anjeun pikeun henteu diperhatoskeun nalika ngaleungitkeun musuh.
  • Kaahlian presisi: ningkatkeun panangan anjeun senjata sahingga nyéépkeun pélor kirang nalika némbak.
  • Kaahlian ngabeledug: Diajar ngagunakeun bom, anu tiasa ngahemat urang sababaraha kali.
  • Taktik lapangan: Kaahlian ieu ngabantosan ningkatkeun kamampuan salamet sahingga salamet dina sababaraha jinis kaayaan.
  • Kaahlian ops hideung: Ngidinan anjeun pikeun henteu diperhatoskeun di lingkungan mana waé.
  • Pangabisa merangan dina tempat anu caket: Gelut nalika pakarang henteu jalan bakal nyalametkeun urang kadang.
  • Tina senjata api: Aranjeunna bakal ngijinkeun anjeun nguntungkeun tina senjata api.
  • Kaahlian pakarang: Aranjeunna ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun objék khusus hatur nuhun kana naon anu parantos anjeun pelajari ku bedil sareng péstol.

Musuh dina Terakhir Urang 2

Anu Terakhir ti Kami 2 rat raja

Kami pendak sareng sajumlah musuh di The Last of Us 2. Aya sababaraha anu saé dina hal ieu di buruan, anu cukup dimusuhan ku pengunjung, janten urang kedah ati-ati sepanjang waktos. Salaku tambahan, unggal musuh berperilaku dina cara anu béda, anu mangrupikeun detil anu bakal ngahesekeun hal nalika urang maén sareng éta mangrupikeun hal anu urang kedah diémutan, pikeun terang kumaha nyanghareupan éta kalayan leres.

  • Lumpat: Éta musuh dasar, sapertos zombie, sanaos aranjeunna langkung gancang ngalih.
  • Pencét: Ieu musuh anu paling dikenal di buruan. Aranjeunna menonjol kusabab buta, sanajan bisa nepi ka tiwasna.
  • Stalker: anu katépaan anu satengahna antara lumpat sareng kakap. Aranjeunna condong nyumput nalika nyerang, janten urang kedah sadar éta.
  • Ajag: salah sahiji kelompok anu salamet anu ngagimbung panjang sareng lega Amérika Serikat.
  • Scars / Seraphites: Mangrupikeun mazhab anu hirup di alam.
  • Serafita liar: Jisim otot anu maksakeun yén urang badé pendak sakedik kali dina jalan di buruan.
  • Bareuh: Mangrupikeun salah sahiji tahapan terakhir anu katépaan, bahaya pisan. Aranjeunna buta tapi aranjeunna ngupingkeun anu saé sareng upami néwak anjeun, anjeun bakal maot langsung.
  • Ngalieuk: Langkung bahaya tibatan anu diembungkeun, éta ogé buta sareng ngupingkeun anu saé, salian ti éta, ngagaduhan kamampuan pikeun ngaluncurkeun proyektil anu ngabeledug sareng tahan pisan kana serangan. Nalika aranjeunna maot aranjeunna ngabeledug, janten langkung saé dijauhkeun pikeun nyegah karusakan.
  • Raja beurit: Monster anu kuat, paling nyanghareupan di lapangan terbuka. Éta sapertos bloat sareng stalker dina hiji, janten anjeun kedah maéhan éta dina tahapan, sabab hiji bagéan misahkeun.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.