Alex Gutierrez

Ngaran abdi Alexis sarta kuring geus gairah ngeunaan video kaulinan saprak kuring leutik. Kuring mimiti maén Minecraft 10 sababaraha taun ka pengker sareng ti saprak éta kuring henteu lirén ngajalajah, ngawangun sareng nyiptakeun di dunya blok anu saé ieu. Abdi bogoh babagi pangalaman kuring, tip sarta trik kalawan pamaén séjén ngaliwatan blog abdi, dimana kuring ogé nulis ngeunaan warta Minecraft panganyarna, apdet sarta mods. Impian kuring nyaéta janten profésional dina séktor éta sareng tiasa nyéépkeun karep kuring pikeun kaulinan vidéo.