Kaulinan pangsaéna sareng mode carita pikeun PC

Pitunjuk Horizon Zero Fajar

Hésé pisan pikeun milih kaulinan pangalusna kalawan mode carita pikeun PC. Sababaraha judul tiasa dilebetkeun dina bagian ieu kalayan carita immersive dimana pamaén ngagali kana jero plot anu pinuh ku misteri. Tanpa ragu, kami bakal nyobian nunjukkeun anu pangsaéna sareng paling lengkep dina dasawarsa ka tukang.

Video kaulinan geus ngaronjat popularitasnya dina dasawarsa ka tukang, utamana di kalangan jalma ngora, anu geus diadopsi salaku formulir maranéhanana hiburan. Ieu saluyu jeung évolusi maranéhanana, kaulinan dipaké pikeun jadi basajan tur ayeuna sabalikna. Modeu carita unggal judul tiasa nyandak urang dina petualangan anu hebat sareng misterius kalayan plot anu pikaresepeun anu pinuh ku kejutan..

Cakrawala Zero Fajar

Cakrawala Zero Fajar Aloy

Dina dunya suku primitif dimana mesin monstrous, aneh jeung animalistic roam liar, prajurit ngora gagah nuluykeun misi pikeun manggihan bebeneran ngeunaan asal misterius maranéhanana jeung kaayaan dunya.. Carita dina judul ieu hebat pisan dina sajumlah tingkatan. Ieu carita ngeunaan Robot dinosaurus Sci-fi, umat manusa suku sareng Srikandi anu luar biasa.

Kaulinan ieu dikembangkeun ku Guerrilla Games di 2017 sareng dileupaskeun pikeun PS4 sareng PC.

Beureum Dead panebusan 2

curang panebusan paéh beureum 2

Ieu mangrupikeun kaulinan vidéo anu mangrupikeun anu pangsaéna dina sajarah. Tingkat detil na sareng ekstensi anu hébat ngabantosan urang naek kapal carita pisan euyeub ku loba up na Downs sarta kejutan. Tokoh utama nyaéta Arthur Morgan, anggota geng Van der Lynde.. Judul ieu mangrupikeun prequel kana acara pertandingan munggaran.

Dina usaha pikeun nyalametkeun kulawarga makeshift karakter urang tina ancaman kulon beradab, Urang ngajajah garis rupa antara survival jeung moral. Saha cenah bagian kadua sok goréng, nalika karya seni ieu aya? Kaulinan ieu dikembangkeun ku Rockstar Games di 2018.

Nu Witcher 3: Wild Hunt

tukang dongéng 3

Kaulinan ieu nyandak pahlawan bersuara jero urang milarian Ciri, murid ngora na anu narik minat The Hunt. Judul ieu nyandak inspirasi ti Éropa Wétan, masihan rasa anu béda ti RPG fantasi rata-rata anjeun. Tokoh-tokohna diwujudkeun saé, pinuh ku carita sareng carita. Naskah drama ieu hébat, dihareupeun Aksara rutin dijieun pikeun video kaulinan.

Sistem kaulinan boga palaksanaan impeccable tur mantuan carita maju. Dimana paling kaulinan ngan boga aturan etika binér alus jeung jahat. Runtuyan ieu salawasna leuwih nyaman Ngalanglang wewengkon murky moralitas.. Video game ieu dikembangkeun ku CD Porjekt Red di 2015.

Dewa Perang Ragnarok

dewa perang ragnarok

Saha anu bakal nyangka urang bakal ningali Allah Perang dina PC? Judulna ngadorong séri aksi-petualangan dina hiji arah, ngarobih sudut pandang kaméra sareng ngalambatkeun tempur frenetic. Dina pangiriman ieu, Kratos parantos dewasa janten bapa, netep di karajaan Midgard saatos karusakan Pantheon Yunani..

Di dieu urang gabung Kratos jeung putrana Atreus pikeun nyobaan minuhan kahayang ahir pamajikan kadua na. Masihan putra dewa perang, Sony tungtungna ngamungkinkeun Kratos janten karakter tilu diménsi. Kaulinan ieu dikembangkeun ku Sony Santa Monica Studio di 2018 sareng cross-platform.

Naon tetep tina Edith Finch

naon tetep Edith Finch

Hésé ngajelaskeun naha carita indie ieu leres pisan luar biasa tanpa ngarusak sadayana, sanaos ieu mangrupikeun bagian tina pesonana.. Kurang anjeun terang ngeunaan kaulinan eclectic listrik ieu, langkung saé. Judul ieu tiasa dicoo lengkep dina soré sareng urang tiasa ngajamin yén anjeun moal kuciwa. Kaulinan nyaéta kumpulan carita anéh ngeunaan kajadian anggota kulawarga.

Masing-masing dicaritakeun ngagunakeun gaya midangkeun anu béda sareng cara maénna henteu biasa sapertos carita. What Remains of Edith Finch teu gaduh anggaran anu ageung sareng ngabebaskeun anjeun tina tekanan anu ageung ieu ku ngajantenkeun carita acak iraha waé.. Kaulinan ieu dikembangkeun ku Giant Sparrow di 2017 sareng sayogi pikeun PS4, Xbox One, sareng PC.

Kahirupan Aneh: Kelir Leres

hirup téh warna anu anéh

Sigana mah judul-judul épisodik anu saé ieu paling dinikmati sadayana, tapi anu ieu paling dipikaresep salaku pakét tunggal. The Life is Strange asli nyarioskeun carita Max Caulfield sareng sobatna Chloe Price nyanghareupan bahaya rumaja sareng misteri anu sanés.. Dina 3 episode urang manggihan rusiah dahsyat ngeunaan leungit Rachel Amber, jalma pohara penting pikeun Chloe..

The video game fokus kana kumaha carana ngabejaan carita na cabang naratif nu merit ngalengkepan kaulinan pikeun nempo konsékuansi tina lampah urang. Kaulinan vidéo hébat ieu dikembangkeun ku Dontnod Entertainment sareng Deck Nine, dirilis dina 2015.

The Last of Us

panungtungan urang I

Dina dunya anu mumusuhan, pasca-pandémik, Joel sareng Ellie, dihijikeun ku kaayaan anu nekat, kedah silih ngandelkeun pikeun salamet perjalanan anu brutal.. Judulna ngabuktikeun janten karya seni dina mode pamuter tunggal. Tokoh utama nyaéta dealer leungeun abu-abu nu leuwih ti fed up jeung tungtung dunya.

Konci pikeun judul tetep dina hubungan jeung gadis anu bisa jadi decisive dina nyalametkeun umat manusa. The Last of Us dikembangkeun ku Naughty Dog di 2022 sareng mangrupikeun remake tina aslina dina 2013 anu ngan sayogi pikeun PS3 sareng PS4.

Dongéng Wabah: Requiem

A_Plague_Tale_Requiem

Amicia sareng Hugo kapaksa ngalih ka benteng anu pinuh ku jalma anu nyumput tina horor di luar tembok kota.. Sanajan kitu, ayana Hugo urang portends doom pikeun imah anyar maranéhanana. Anu ngabédakeun Requiem sareng anu miheulaan nyaéta duo éta parantos dewasa kalayan pendekatan anu béda.

Amicia leuwih licik sarta geus katempo leuwih ngempur deukeut, jadi manehna boga masalah pangsaeutikna nyokot solusi leuwih telenges. Hugo, sabalikna, langkung ngora sareng sanaos anjeunna gaduh kompas moral anu luhur, anjeunna janten langkung naif kana masalah anu nyata. Kaulinan ieu dikembangkeun ku Asobo Studio dina Oktober 2022.

Ieu mangrupikeun sababaraha kaulinan mode carita anu pangsaéna pikeun PC, tangtosna, daptar ieu tiasa langkung panjang. Éta sadayana kanggo dinten ayeuna, wartosan kuring dina koméntar judul mana anu anjeun pikir leungit tina daptar ieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.