kaulinan koperasi pangalusna -free PC- pikeun ngarasakeun jeung babaturan

Apex legenda mobile

Henteu aya anu langkung saé tibatan tiasa ngaraosan kaulinan koperasi gratis pikeun PC sareng réréncangan urang. Ieu mangrupikeun bentuk hiburan anu ayeuna seueur dianggo ku sajumlah ageung pangguna. Aya seueur kaulinan vidéo sareng mode koperasi, kalayan mode ieu urang tiasa mendakan kaulinan strategi, shooters jalma kahiji, kaulinan perang, Diantarana.

Kaulinan vidéo koperasi ampir lami-lami sapertos kaulinan vidéo sorangan. Ieu cara maén nu geus jadi ingrained salaku bagian dasar kasuksésan judul wae. Kiwari, loba pamaén resep cara maén ieu, tinimbang maén nyalira. Urang tingali Naon anu pangsaéna pidéo koperasi gratis pikeun PC?.

Dampak Genshin

dampak genshin

Genshin Dampak nyaéta RPG aksi bébas-to-muter, dunya terbuka sareng mékanika monetisasi gacha pikeun barang-barang tambahan. Kaulinan, dikembangkeun ku HoYoverse, mangrupikeun ciptaan kalima perusahaan, dirilis dina Séptémber 28, 2020 sareng sayogi pikeun PC sareng platform sanés. Judulna lumangsung di dunya Teyvat, dibagi kana 8 bangsa, diideuan ku nagara, budaya sareng daérah dunya nyata.

Kaulinan vidéo nyaéta sayogi dina Epic Games Stores.

Apex Legenda

Apex Legenda

Apex Legenda nyaéta kaulinan aksi jalma kahiji, dimana karakter legendaris kalawan abilities béda ngabentuk tim tarung. Judulna dikembangkeun ku Respawn Entertainment sareng dipedalkeun ku Electronic Arts, dina 4 Pebruari 2019. Kaulinan éta junun narik langkung ti sajuta pangguna dina 8 jam munggaran, nganggo kampanye iklan anu difokuskeun kana YouTuber sareng pamaén profésional.

Kaulinan video geus ngaleuwihan 100 juta pamaén unik poean, Ngajadikeun salah sahiji kaulinan vidéo anu paling dimaénkeun sepanjang waktos. Pamaké bisa ngarasakeun judul ieu ku babagi kalawan babaturanana ngaliwatan koperasi. Apex Legenda nyaéta sayogi pikeun PC, ngaliwatan toko uap jeung aplikasi EA.

Jalur tina pengasingan

jalur tina pengasingan

Anjeun mangrupikeun pajoang pengasingan pikeun salamet di buana poék Wraeclast sareng nyobian kéngingkeun kakuatan pikeun males dendam ka jalma anu salah ka anjeun. Path of Exile dikembangkeun ku perusahaan Selandia Anyar Grinding Gear Games sarta dirilis salaku béta kabuka dina 23 Januari 2013. Dina Maret 2013 game geus ngahontal 2 juta palanggan sarta mungkas fase Beta dina 23 Oktober 2013.

Pamuter ngawasaan hiji karakter tunggal, jeung saha urang kudu ngajajah wewengkon outdoor badag, ngalawan monster jeung misi lengkep.. Pamekar diideuan ku kaulinan vidéo Diablo, hiji judul iconic dina genre RPG. Pamaké bisa milih ti 7 kelas karakter, unggal kelas ieu Blok kalawan hiji atawa dua atribut. Ieu mangrupikeun judul anu pikaresepeun pisan dimana urang tiasa maénkeun éta sacara kooperatif online sareng urang tiasa ngaunduhana nyeupan.

takdir 2

takdir 2

Destiny 2 mangrupikeun penembak jalma munggaran dimekarkeun ku Bungie. Kaulinan dileupaskeun dina Séptémber 6, 2017 pikeun PS4, Xbox One, sareng PC dina Oktober taun éta. Dina judul urang tiasa nikmati misi koperasi anu nangtang sareng modeu PvP anu béda. Kaulinan ieu mangrupikeun kaulinan anu paling laris kadua di 2017, ngan ukur saatos Call of Duty: WW2. Ayeuna, ieu sadia dina uap gratis.

Pamaké kedah milih wali tina tilu jinis wali anu sayogi: Titans, Sorcerers, sareng Hunters. Wali kudu ngabela kota terakhir umat manusa dina sistem tatasurya dikepung ku seueur musuh.

Dunya tanghi

dunya tanghi

World of Tanks nyaéta kaulinan vidéo online masif gratis anu dikembangkeun ku perusahaan Wargaming sareng dirilis dina 12 Agustus 2010.. Dina Januari 2011, WoT ngagaduhan langkung ti sajuta pamaén anu kadaptar di dunya. Pamaké kedah milih tank perang pikeun nyetir sareng ngelehkeun saingan urang di arena. Tangki nyaéta réplika tank anu diciptakeun ti 1930 dugi ka 1960 ku kakuatan militér anu béda.

Dina judul ieu urang bisa manggihan leuwih ti 600 mesin perang kalawan ciri béda ngagunakeun dina kaayaan béda. Di World of Tanks urang tiasa ngatur platoon sorangan sareng ngembangkeun strategi anu béda pikeun meunang perang sareng réréncangan urang. Kaulinan video sayogi dina Steam

DOTA 2

dota 2

Simkuring salawasna mibanda hal anyar pikeun manggihan dina judul luar biasa ieu. DOTA 2 tiasa sesah diajar, sanaos nalika urang diajar dasar-dasarna urang bakal mendakan diri kalayan kaulinan anu ngahibur. Kaulinan vidéo diluncurkeun 10 taun ka pengker sareng masih aya jutaan pangguna anu maénkeun éta unggal dinten. Pembelian in-game museurkeun utamina dina kosmétik, janten pameseran ieu henteu mangaruhan midangkeun pisan.

DOTA 2 mangrupikeun patokan tina genre MOBA, dimana 2 tim 5 pamaén saling nyanghareupan dina medan perang anu tos ditangtukeun.. Tujuan unggal tim nyaéta ngancurkeun pangkalan tim lawan pikeun meunangna. Dina judul urang tiasa milih pahlawan ti langkung ti 100 anu tos aya, unggal pahlawan gaduh kamampuan khusus sareng unik. Judul ieu sayogi dina halaman Steam.

Mogok kaunter 2

counter mogok serangan global

Counter Strike: Global karasa es kaulinan vidéo penembak jalma kahiji anu dikembangkeun ku Valve Corporation sarta Hidden Path Hiburan. Kaulinan kaopat dina saga Counter Strike dirilis dina pasaran dina bulan Agustus 2012. Kusabab peluncuran na, éta tetep salah sahiji kaulinan nu paling dimaénkeun sarta pangluhurna-grossing on uap.

judulna diwangun dina 2 tim, teroris jeung anti teroris, anu nyanghareupan silih dina modeu kaulinan béda. Aya 9 modeu kaulinan resmi, masing-masing gaduh ciri khusus. Kaulinan parantos ditampi sacara lega di pasar sareng khususna dina esports, sareng sababaraha turnamén taunan dilaksanakeun. Kaulinan sayogi dina platform Steam pikeun PC.

Kiwari, aya seueur vidéo kaulinan anu gaduh mode koperasi. modeu ieu geus dilayanan salaku springboard pikeun loba kaulinan dijieun ku pausahaan anyar jeung saeutik-dipikawanoh. Sababaraha kaulinan parantos ngajantenkeun mode kaulinan ieu janten kompetisi Esportssiga DOTA2, Counter Strike: Global karasa, Dunya tank, diantarana. Tanpa ragu, mode koperasi mangrupikeun anu paling pikaresepeun pikeun sadaya anu sayogi ayeuna.

Sareng éta sadayana pikeun dinten ayeuna, hayu atuh terang naon pidéo pidéo sanés anu tiasa kalebet dina daptar ieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.