Уреднички тим

Уредничкиот тим на TrucosDescargas е составен од уредници специјализирани за видео игри и компјутерски науки, кои обезбедуваат низа водичи и совети за да се постигнат најдобри резултати и во игрите и со користење на компјутерски програми.

Ние сме loversубители на технологијата и тука сме да ви помогнеме да го решите секое прашање што го имате во врска со тоа.

Ако имате потекло во технолошката индустрија и обожавате да играте видео игри целосно, би сакале да ви се придружите на тимот. Можеш да користиш овој формулар за контакт да ни пише.

Уредници