Пабло Санчез

Јас сум overубител на технологијата воопшто, со паметни телефони како мој личен интерес. Амбициозен гејмер, постојано тестирање на нови игри од сите жанрови. Сакам да ги споделувам триковите што ги откривам на оние кои, како мене, уживаат да играат.

Пабло Санчез напиша 122 статии од ноември 2019 година