Andy Acosta Goya

Video game wis nandhani uripku, kaya akeh liyane ing generasiku. Iku kabeh diwiwiti karo Super Mario nyimpen Putri Peach, lan dina iki aku kasengsem ing sinau bab lore saka Dark Souls. Iku wis dalan dawa, lan karo owah-owahan penting ing cara aku katon ing video game. Where akeh ndeleng "game sethitik", Aku weruh cara paling apik kanggo marang crita nalika entuk kecemplung. Aku minangka pacangan teknologi sing seneng ngrasakake judhul gedhe saka manifestasi hiburan sing muncul iki. Aja mung ndeleng critane, deleng carane dheweke menehi sampeyan lan kepiye carane nggawe sampeyan berjuang.